Om vår

Historia

HISTORIA

I mars 2017 bytte smedjan i Trolle Ljungby namn till Servicecenter. Det var i samma veva som vi blev samarbetspartner till Kubota.
Idag är Anders Persson verkstadschef men han har anor tillbaka ända till 1890 då det var hans farfars far, Nils Persson som arrenderade smedjan av Trolle Ljungby gods. Därefter har smedjan arrenderats både av Anders farfar Wilhelm och pappa Kjell. 1967 blev dock Kjell anställd av godset då smedjan övergick till att vara en smedja för internt behov. Dessförinnan var det en riktig bysmedja som tjänade alla bybor i Trolle Ljungby.
År 2006 jobbade två man i smedjan och godset hade bestämt sig för att skära ner verksamheten och endast ha en man anställd. Men istället valde vi att åter öppna upp smedjan för alla. Detta blev början till en expansion med ökad personalstyrka och utbyggnad av lokalerna.

MODERN TID

2016 inleddes att samarbete med Östorps bevattning. 2017 inleddes också ett samarbete med Kubota. Smedjan som då döptes om till Servicecenter i Trolle Ljungby servar idag alla märken med i huvudsak Kubota. Vår inriktning är att serva och reparera jordbruksmaskiner men det finns även andra möjligheter.
Bland våra kunder finns bland annat Skanska och Svevia, där vi servar saltspridare och plogar samt utrustar bilar till åkare som plogar för deras räkning.

Nyheter från vår Facebook

Krånglar batteriet?Vi har öppnat en batteridepå nu och kan erbjuda Digett stort utbud till låga priser.Vi har batterier till alla typer av fordon. Snabba leveranser ifall vi inte skulle ha det hemma. 😀Missa inte det fina erbjudandet på olja från Total!Vi har även fina erbjudande ifrån Kramp. ... See MoreSee Less
View on Facebook
Vi fortsätter att utöka vårat sortiment, nu har vi även batterier till många sorters fordon på lager med BRA priser!Välkommen in till oss så hjälper vi erTrevlig helg!😃 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Lyne Potatis V/ Thomas Vestergård i Tarm har valgt at skifte den gamle flåde af Agrometer vandingsmaskiner ud med 11 nye Fasterholt. Den store handel er gennemført gennem Herborg Maskinforretning i Herborg. Vi ønsker tillykke til Lyne Potatis og håber på en god vandingssæson. ... See MoreSee Less
View on Facebook

Kontakta oss

044-551 31

Leveransadress

Trolle Ljungby AB – Avdelning Servicecenter
Tostebergavägen 882, 291 69 Fjälkinge

Email verkstad

verkstad@trolleljungby.com

Email fakturor

faktura@trolleljungby.com

Öppettider

Mån – Fre: 07.30 – 16.15
Lör – Sön: Stängt

Org. nr:

556047-2978

Skicka meddelande